Om företaget

När den goda smaken får bestämma

Livet är till för att njutas!

”I en värld av förändring och stora globala utmaningar inom bl.a klimat och hälsa vill vi kunna bidra med en stunds välmående och njutning men också ge något tillbaka.”

P & P Choklad är ett familjeägt företag etablerat år 1986 av Eva Peter, som efter många års försäljningsansvar inom ett internationellt chokladföretag redan var ett bekant namn i branschen.

Eva lanserade mörk choklad på den svenska konfektyrmarknaden och hon såg till att man fick upp ögonen för vackert inslagna presentaskar fyllda med läckra praliner omslutna av tjusiga sidenband.

Eva Peter, Grundare

Familjeföretag

Numera är det andra generationen som driver företaget vidare då dottern Christina är försäljningsansvarig.
Men affärsidén är fortfarande samma som för 35 år sedan: “Att göra kvalitetschoklad tillgänglig för alla”.
Detta gör företaget genom att finnas i de flesta städer i vårt avlånga land men också att hålla en prisnivå som passar alla.

Ikapp med den ökade medvetenheten kring företagets egna ansvar för miljö och hälsa så ställer man nu också höga krav på sina leverantörer. Den positiva effekten är att stora delar av sortimentet är rättvisemärkt samt ekologiskt.

Bland produkterna finner man palmoljefria chokladtryfflar, ett helt sortiment av chokladaskar och kakor anslutna till Cocoa For Schools-projektet i Afrika. Inte nog med det så stöttar P & P Choklad även organisationen Tjejzonen genom att skänka delar av intäkterna på en av deras mest populära askar.
(Läs mer på www.tjejzonen.se)


Trevlig läsning!


Önskar vi på P & P Choklad Import AB