Miljö och ansvar

Ett företag som importerar produkter från andra länder måste tänka på flera olika aspekter när det gäller miljö och tillverkning. Det är viktigt att vi som företag, och ni som kunder, ska kunna känna oss trygga med att våra varor har tillverkats under bra och trygga förhållanden och att det transporteras på bästa tänkvara sätt för miljön. Det är ett viktigt arbete som vi gärna vill lyfta fram lite extra.

För att vi ska arbeta med en leverantör kräver vi alltid att de innehar godkända och daterade BRC och/eller IFS certifikat. Våra transportföretag bär en lika stor roll och därför anlitar vi endast transportföretag med ett miljöprogram och ISO-certifikat.

Naturligtvis granskas även vi som importföretag - allt ifrån hur vi arbetar på kontoret och hur snabbt vi kan spåra och ta tillbaka en specifik produkt/produktion till hur vårt lager hanterar och skcikar ut gods. Slutligen granskas egenkontrollen över varor och leverantörer. Detta är ett krav vi har för att kunna kvalitetssäkra våra produkter gentemot våra kunder.

Här nedan kan du läsa våra policys och intyg.

Hållbarhetspolicy och Kvalitetspolicy

Inköpspolicy

Personalpolicy

Certifikat för livsmedelssäkerhet


REPA.gif   P&P Choklad Import AB arbetar aktivit med miljön och är därför ansluten till REPA​


 AAA_backgrund.png P&P Choklad Import AB har för fjärde gången fått högsta betyg inom soliditet- och kreditvärderingssystem och har därför tilldelats Soliditets AAA-rating.