När den goda smaken får bestämma!

eva_001.jpg

Jag älskar choklad!

Jag älskar allt som är gott i livet. Dit hör vällagad mat, ett fylligt vin, en stark kopp espresso, resor till när och fjärran, möten med många intressanta människor och sist men inte minst en riktigt god chokladbit.

För 31 år sedan startade jag vårt familjeföretag med målet att importera högklassig choklad från de främsta chokladproducerande länderna i Europa, nämligen Belgien, Frankrike, Spanien och Italien. Med ett förflutet som säljare på Fazer så var jag väl bekant med det rådande marknadsutbudet inom konfektyr i Sverige och kände att det fanns så mycket mer att erbjuda än det som fanns att köpa i affärerna. Då föddes min affärsidé; att göra kvalitetschoklad tillgänglig för alla.

Idag driver jag familjeföretaget tillsammans med min man och dotter och vi har en engagerad och professionell personal och säljkår som representerar våra varumärken. Vi har ett brett och spännande sortiment av choklad för alla smaker som vi ständigt försöker utveckla och anpassa efter behov och trender.

Vi är stolta över våra produkter och strävar efter att alltid finnas till hands för våra kunder samt garantera snabba kvalitetssäkrade leveranser från vårt lager till kund.

Slutligen några ord till dig som läser det här; Tillåt dig njuta av livets goda!
Börja med en chokladpralin!

Eva Peter
VD